Decàleg Colegio Privado Barcelona

El decàleg de Highlands School Barcelona resumeix l’ ideari del col·legi:

1. Forgem persones amb criteri que donin el millor de si mateixes. A través de la nostra formació integral en els camps intel·lectual, humà, espiritual i social, els nostres alumnes forgen el caràcter, adquireixen una afectivitat equilibrada i una consciència recta. Desenvolupen valors com la força de voluntat, la perseverança, el respecte als altres i el treball en equip.

2. Ensenyem i entusiasmem als alumnes perquè aprenguin.Oferim un aprenentatge significatiu i apassionant utilitzant estratègies que afavoreixen l’interès per aprendre i l’èxit acadèmic com: Enjoy2read, BuildingMaths, SpearkArt, Musical Living, Etiquette, Multicultural Education i Physical Education Program.

3. Garantim el bilingüisme i una educació multicultural. Com a Centre Examinador de Cambridge, assegurem l’obtenció dels certificats al llarg de l’escolaritat gràcies al 60% d’assignatures impartides en anglès en totes les etapes educatives. Així, l’alumne domina l’anglès com una llengua materna des d’una perspectiva internacional. L’alumne aprèn l’idioma no sols a través de l’estudi de la llengua sinó també a través de la vivència de la seva cultura: Thanksgiving Day, Christmas Jumper Day, Red Nose Day…

4. Desenvolupem habilitats per a l’oratòria, el debat i els concursos. Per mitjà del programa d’expressió oral els nostres alumnes realitzen diverses activitats en públic com a Show & Tell, Spelling Bee o Public Speech, entre d’altres.

5. Acompanyem als alumnes en la vivència de la disciplina. La disciplina assertiva consisteix a fer descobrir als alumnes les raons i els valors continguts en l’educació que els transmetem. Els orientem perquè visquin les normes amb llibertat i convicció.

6. Impulsem l’etiqueta i el protocol. A través del programa Etiquette potenciem les relacions humanes dels nostres alumnes ensenyant-los a comportar-se i desenvolupar-se en tota mena d’esdeveniments socials.

7. Oferim proximitat a l’alumne i a les famílies. Prioritzem el tracte personalitzat al comptar solament dues línies educatives diferenciades. Som co-educadors juntament amb les famílies i ens comprometem a treure el millor de cada alumne pel seu ple desenvolupament integral.

8. Ens preocupem pels més necessitats. Mitjançant el nostre programa Highlands in Action els nostres alumnes duen a terme una acció social assistint a hospitals, centres per a persones amb discapacitat intel·lectual, fundacions, residències d’ancians, menjadors socials, etc. A més col·laboren amb la Fundació VIS FOUNDATION per a assistir col·legi necessitats a tot el món. Tenim l’objectiu que els alumnes puguin contribuir al bé de la societat.

9. Comptem amb un House System i un campus educatiu. Gràcies al House System, típic de l’educació anglesa, fomentem el sentit de pertinença al col·legi i la unió entre els alumnes, propiciem la motivació i la sana competitivitat en les activitats organitzades. Disposem també d’unes àmplies instal·lacions educatives i esportives envoltades de naturalesa.

10. Preparem als alumnes perquè siguin líders positius. Amb el programa Top Leader ens preocupem perquè els alumnes construeixin la seva vida personal i professional a partir del desenvolupament de les seves qualitats. Desitgem que cada alumne arribi a la maduresa i sigui capaç de transmetre les seves conviccions als altres.