Família Highlands

Família

Família Highlands Colegio Privado BarcelonaLa família és part essencial de la nostra comunitat educativa.

És important per a l’alumne que els pares de família es comprometin a participar en els actes del col·legi, amb la finalitat que els alumnes se sentin integrats i orgullosos del seu col·legi.Per a això, hem ideat un House System, com el sistema anglès, aconseguint així una major implicació de tota la família en la vida escolar.

Dia del pare: És un dels dies més importants en el nostre col·legi. Els pares d’educació infantil participen en diferents activitats preparades pels seus fill/as.

Família Highlands Colegio Privado Barcelona

Dia de la mare: És un dels dies que els alumnes d’infantil més esperen. Les mares participen juntament amb els seus fill/as en diferents activitats.

Família Highlands Colegio Privado Barcelona

Dia dels avis:És el dia més dolç del col·legi, perquè els avis participen en el concurs de pastissos. Es valoren els pastissos més originals, el més dolç i el més saborós. Els alumnes preparen diferents activitats per als avis i en finalitzar berenen els pastissos.

Dia de la família: En aquest dia les famílies gaudeixen de les instal·lacions del col·legi i de diferents activitats que fan sentir a l’alumne orgullós del seu propi col·legi.

Festivals: Per Nadal i en fi de curs els alumnes d’Educació Infantil i Primària participen en aquests festivals.

Formació a pares de família: Highlands posa a la disposició dels pares de família formació relacionada amb l’educació dels fills.

Programa de Formació per a famílies 23-24

Família Highlands Colegio Privado Barcelona