Història Colegio Privado Barcelona

Història

Highlands School Barcelona neix amb l’objectiu d’oferir una escola innovadora, vanguardista, diferenciadora, catòlica i amb un alt nivell d’anglès en un entorn cosmopolita com es el de la ciutat de Barcelona.

Aquesta idea es va fer realitat l’any 2000, i la seva activitat acadèmica va començar l’any 2001 a les primeres instal·lacions del Carrer Inmaculada i del Carrer Monestir.

Al 2012 es van comprar les intal·lacions actuals a Esplugues de Llobregat, sent originalment un poliesportiu municipal amb 20.000 metres quadrats.

Cinc pistes de pàdel, dues pistes de futbol cinc, una pista de futbol set d’herba artificial, pistes de vòlei, bàsquet, dos patis infantils, una zona verda i fins i tot un hort són algunes de les zones que s’han anat creant a Highlands School Barcelona, ​​entre moltes altres més, per al millor desenvolupament dels alumnes.

Fins ara el col·legi no ha parat de créixer, passant per la remodelació i creació de les seves instal·lacions amb grans obres el 2014, el 2017 i el 2021. Actualment, gràcies també a aquestes accions, Highlands School Barcelona ha aconseguit el seu objectiu de projecció internacional, ajudat per un entorn privilegiat al costat de Barcelona i un projecte únic a la ciutat.

Des del 2014 el centre posseeix la titularitat com a International Cambridge School, dotant els seus alumnes del doble currículum britànic i nacional.

A més a més, el col·legi presenta els seus alumnes a les proves de selectivitat des de l’any 2009, obtenint sempre un 100% d’aprovats i uns molt bons resultats.

Highlands School Barcelona ha aconseguit fer-se un nom dins la societat catalana, oferint un servei de qualitat amb una mirada cap al futur sense oblidar-ne els orígens, centrant-se en el desenvolupament personal, humà i acadèmic de l’alumne.